Jocuri Noi

Google isi lanseaza propriul browser

Scris de Serj
Miercuri, 03 Septembrie 2008 13:45
539w.jpg  A fost anunţat doar cu câteva zile înainte, dar deja a şi pus în mişcare comunităţile online. Noul browser Google Chrome are şansa de a se bucura din prima zi de succes, fiind aşteptat cu nerăbdare de internauţii din lumea întreagă.

  Numele Google este asociat de obicei cu calitatea aşa că nu e de mirare că lumea a sărit la download ca la pâinea caldă. Noul browser, spre deosebire de celelalte produse concurente, este specializat în conţinutul dinamic multimedia. Paginile se încarcă mai repede şi mai sigur, Chrome având parte de un engine mult îmbunătăţit faţă de Firefox sau IExplorer, axat în mare măsură şi pe codul interactiv Javascript.

  În primele teste Chrome se comportă remarcabil, importă toate setările din Firefox, inclusiv istoricul de navigare şi parolele salvate, este perfect pentru navigarea în taburi şi pentru rularea conţinutului multimedia, favorizat în acest sens şi de fereastra mare, lipsită de meniuri, care sunt ascunse undeva în colţul din dreapta, precum în IExplorer.

  Browserul poate fi descărcat gratuit de la adresa www.google.com/chrome




 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)