Jocuri Noi

Binary Domain

Scris de Calin
Luni, 20 Februarie 2012 11:47

Binary DomainPe lista celor mai asteptate shootere din acest an se afla Binary Domain. Initial menit sa fie lansat de Valentine’s Day acest joc a fost reprogramat pentru lansare pe data de 28 Februarie 2012 pe consolele Xbox 360 si Play Station 3 in Statele Unite. Lansarea Europeana ca si in cazul oricarui alt joc va avea loc la doar cateva zile distanta de aceasta.

 

Despre Binary Domain.

Binary Domain este un shooter cooperativ creat de Toshihiro Nagoshi, omuld in spatele unor jocuri cu succes de la SEGA cum ar fi seria de jocuri Yakuza. Binary Domain se petrece intr-o lume dominata de roboti in anul 2080. Actiunea se petrece in Tokyo, in substraturile orasului care inca sunt populate de oameni.

Una dintre problemele cele mai mari cu care se confrunta personajele principale ale acestui joc este faptul ca lucrurile incep sa se schimbe. Singura problema este ca nu sunt siguri daca robotii incep sa devina din ce in ce mai umani sau ca oamenii devin din ce in ce mai robotizati.

Binary Domain este un third-person shooter, ceea ce inseamna ca va veti vedea personajul in intregime, filmat din spate. Unul din aspectele la care acest joc este asteptat sa exceleze este inteligenta articiala. Inamicii din Binary Domain sunt astetati sa se poarte foarte natural. Personajele din echipa ta sunt detaliat concepute, fiecare cu un comportament anume.

Calitatea jocului poate fi vazuta si in interludii si dialogurile dintre personajele principale. Ca unul dintr-o echipa de 4 jucatori vei avea alegeri de facut in conversatii, alegand sa tii cu unul din personaje iti va oferi respect si incredere cu acel personaj. Un aspect care este modificat de acest sistem de incredere poate fi usor detectat in momentul in care ceri ajutor intr-o situatie. Co-echipierii cu care esti mai apropiat iti vor sari in ajutor imediat.

In varianta prezentata anul trecut la E3 a acestui joc, AI-ul era destul de slabut, in ciuda faptului ca personajele isi schimbau comportamentul in functie de avariile sustinute intr-o oarecare situatie. Pentru a deveni un joc cu adevarat special, creatori acestui joc trebuie sa fi facut niste progrese semnificative.

Avand in vedere ca jocul va fi lansat in saptamanile ce vor urma, vor avea atunci ocazia sa vedem cat de mult a avansat acest joc.

Screenshots Binary Domain:
Binary Domain Binary Domain Binary Domain Binary Domain
Binary Domain Binary Domain Binary Domain Binary Domain
Trailer Binary Domain:


 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)