Jocuri Noi

Rayman Origins va fi lansat saptamana viitoare.

Scris de Calin
Vineri, 18 Noiembrie 2011 12:46

Rayman OriginsAventura comica din lumea lui Rayman se intoarce in acest an cu Rayman Origins. Rayman Origins pastreaza modelul 2D din jocurile de demult si readuce inamicii ciudati din trecut. Rayman, impreuna cu prietenul sau cel mai bun Globox au fost recrutati de catre Consiliul Zanelor sa apere cea mai importanta locatie a lor, Glade of Dreams de Darktoons, personajele negative ale jocului.

 

Despre Rayman Origins.

 

Rayman, Globox si cei doi magi, The Teensies formeaza pe departe una dintre cele mai ilare echipe vazute in jocurile video menite sa readuca pacea in Glade of Dreams. Rayman Origins suporta pana la patru jucatori simultan, fiecare ocupand rolul unuia din echipa lui Rayman.

Universul acestui jos este masiv, cu mai bine de 100 personaje diferite, 12 lumi unice si mai mult de 60 de niveluri diferite, create pentru jucatori de toate varstele, cu stiluri diferite de joc. Descoperiti pe parcusul jocului nenumarate abilitati si magii care va vor ajuta sa abordati noi situatii cu noi inamici.

Rayman Origins va fi lansat pe platformele Xbox 360, Play Station 3 si Nintendo Wii saptamana viitoare, in data de 22 noiembrie 2011.

Trasaturi Rayman Origins.

• Renasterea unui legende, asa a fost numita aparitia acestui joc. 15 ani au trecut de cand Rayman a aparut pentru ultima data. Personajele traditionale sunt readuse la viata intr-un mediu 2D traditional. Descopera radacinile universului Rayman colectand bucati din istoria locului.
• Sistemul cooperativ al acestui joc le da amicilor tai ocazia sa intre si sa iasa afara din joc oricand. Pana la 4 jucatori pot juca impreuna pentru a intregi echipa lui Rayman. Jucatorii pot iesi oricand dintr-un joc fara a afecta jocul celorlalti.
• Grafica acestui joc a fost abordata intr-o mod traditional, intr-un nod bidimensional. O lume bogata cu numeroase cadre si personaje intrigante create de unii dintre cei mai influenti artisti din lumea jocurilor. Aceasta abordare creativa va recaptura interesul fanilor de demult, dar si a jucatorilor noi care nu au mai auzit de Rayman.
• O lume uriasa este prezentata in Rayman Origins cu mai bine de 60 de niveluri diferite prezentate intr-un mediu 2D. Un numar mare de abilitati pot fi descoperite progresiv pe parcusul jocului.
• Batalii impresionante. Sefii jocului sunt de proportii gigantice, cum ar fi un monstru roz cu sute de ochi, un golem posedat si o uriasa planta carnivora. Personajele acestea cat mai diferite si iesite din comun ne aduc aminte de vremurile fantastice de mai demult.

Screenshot Rayman Origins.
Rayman Origins Rayman Origins Rayman Origins Rayman Origins
Rayman Origins Rayman Origins Rayman Origins Rayman Origins
Trailer Rayman Origins.



 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)