Jocuri Noi

Vindictus Europe aproape de lansare.

Marţi, 02 August 2011 10:31

Vindictus Europe lansat in trimestrul al treilea.Lansarea jocului Vindictus in Europa a fost anuntata cu cateva luni in urma pentru trimestrul trei al acestui an. Versiunea europeana a acestui joc a fost amanata timp de un an, ca luna aceasta sa fim inundati de informatii din partea celor de la Nexon Europe prin intermediul paginii de facebook a acesti joc.

Ce este Vindictus ?

Vindictus este un mmo gratuit, cu grafica superba si un stil de joc unic in lumea jocurilor. Fizica brutala, actiunea contiuna si captivanta fac din Vindictus unul dintre cele mai bune jocuri ale anului trecut.  Desi jocul original a fost conceput pentru a avea cinci clase, un luptator rapid cu doua sabii, Lann, o luptatoare defensiva, Fiona, o domnisoara din clasa magicienilor, Evie, o bruta masiva Karok care se aseamana mai degraba cu un luptator de wrestling ce isi foloseste greutatea masiva pentru a dobora adversarii si un arcas, care inca nu a fost lansat nici in jocul original din Korea. Conform informatiilor primite pe noul website dedicat jocului, Vindictus Europe va fi lansat cu doar primele doua clase, Lann si Fiona, urmatoarele fiind introduse in viitor.
Trasaturile jocului.

Una dintre cele mai evidente si interesante trasaturi ale acestui joc este fizica jocului. Aproape toate obiectele din acest joc pot fi folosite ca si arme impotriva inamicilor. Fie ca ridici o urna deasupra capului si o azvarlesti asupra arcasilor care raman in spate fie ca apuci o grinda rupta si lovesti gnolii care se napustesc asupra ta. Multe alte se pot realiza in acest joc, un alt exemplu fiind sistemul de grapple care te lasa sa iti iei adversarii de gat si sa ii manipulezi cum vrei. Adica, ii apuci ii tragi pe marginea prapastiei si cu putin ajutor din partea fizicii jocului ii arunci spre uitare.

Un alt aspect placut al jocului este faptul ca jocul este cooperativ. Nu e nimic mai placut decat sa lovesti un monstru urias in mod repetata in timp ce prietenii tai il tin legat de pamant cu lanturi si lance. Sistemul dupa care functioneaz jocul este simplu. Pentru a porni intr-o noua aventura, trebuie doar sa iesi in portul orasului, iti culegi prietenii, va urcati in barca care duce spre zona noua, anihilati pana va indepliniti obiectivul si va intoarceti.

Un ultim aspect, unul pe care majoritatea fanilor de RPG-uri il va adora este nivelul urias de personalizare a caracterelor. Pe langa un sistem de vopsit foarte variat care te va face sa arati exact cum doresti, jocul este de asteptat sa fie dotat si cu un magazin online prin care vei putea modifica multe trasaturi ale personajului tau, cum ar fi machiajul ochilor si coafura in cazul personajelor feminine, sau tatuaje si stiluri noi de par pentru barbati. Va ramane de vazut care va fi sistemul aplicat variantei europene a acestui joc.

Povestea jocului.

Povestea acestui joc pare a fi inspirata din una din povestile celtice in care zeita Morrighan va duce omenirea spre un taram al fericirii care in lumea Vindictus se numeste Erinn. Lumea in care se desfasoara actiunea este plina de monstri si fiinte rele contra care tu, un mercenar va trebui sa te lupti.

In urma anunturilor si activitatii din ce in ce mai aparente a celor de la Nexon Europe pe situl de socializare Facebook, suntem din ce in ce mai convinsi ca lansarea jocului va avea loc in al treilea trimestru al acestui an, conform si anuturilor facute in primavara acestui an.


Screenshots Vindictus Europe:

Vindictus Europe Vindictus Europe Vindictus Europe Vindictus Europe
Vindictus Europe Vindictus Europe Vindictus Europe Vindictus Europe


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)