Jocuri Noi

Cele mai anticipate jocuri din 2012.

Scris de Calin
Vineri, 06 Ianuarie 2012 13:26

Jocuri anticipate in 2012Anul trecut a fost un an cu multe noutati, lansari si surprize in lumea jocurilor iar anul acesta promite sa continue sau chiar sa depaseasca acest trend. Cu lansari uriase anul trecut cum ar fi The Elder Scrolls V: Skyrim, Uncharted 3: Drake’s Deception, Batman Arkham City, Lord of the Rings War in the North si multe alteel, 2011 a fost unul dintre cei mai buni ani din lumea jocurilor.



Anul aceasta va puteti astepta la si mai multe jocuri, campionate si conventii cum ar fi E3, Gamescom si Blizzcon, conventia companiei Blizzard, creatorul celor trei mari universuri Starcraft, Diablo si Warcraft. Pe tot parcursul anului acesta vom avea parte de jocuri din toate stilurile, shootere, RPG-uri cu diferitele lor forme, MMORG, Action-RPG, jocuri sportive si de strategie.

 

10 dintre jocurile cele mai anticipate din 2012:

1. Dota 2. Genul de jocuri Multiplayer Online Battle Arena, sau MOBA din care fac parte jocuri precum Heroes of Newerth si League of Legends a crescut in popularitate anii trecuti. Unul dintre cele mai asteptate jocuri din acest gen de anul acesta este Dota2, jocul creat de catre Valve dupa modul original de Warcraft 3, Dota Allstars. In prezent Dota 2 se afla in stadiul de closed beta si va fi lansat mai tarziu anul acesta.

2. BioShock: Infinite. Aceasta continuare a seriei de jocuri BioShock a remodelat complet ideea jocurilor precedente, cufundandu-te intr-o lume noua intr-un oras in nori. Comparativ cu jocurile precedente, BioShock: Infinite pare a fi mai putin intunecat decat primele doua dar aceasta ramane de vazut odata cu lansarea jocului.

3. Diablo III. Unul dintre cele mai asteptate RPG-uri ale acestui an si continuarea uneia dintre cele mai captivante serii de jocuri, Diablo III va fi lansat in primul sfert al acestui an. In prezent, reprezentantii Blizzard inca sunt hotarati sa lanseze jocul in primul sfert de an dar o data oficiala inca nu a fost oferita. Cu un timp ce productie de mai bine de 3 ani, Diablo 3 inca este un joc atent asteptat de comunitatea Blizzard.

4. Mass Effect 3. A treia parte a seriei de jocuri de actiune Mass Effect va fi lansata anul acesta, dupa amanarea de anul trecut. Pe langa modul single player care a facut din primele doua jocuri un joc de referinta in acest gen, Mass Effect 3 va avea parte si de un mod multiplayer. Jocul care va incheia seria va fi lansat pe 9 Martie 2012.

5.Journey. Un joc de aventura foarte anticipat in acest an este Journey, joc produs de aceasi firma care a adus pe piata jocurilor de consola jocul Flow & Flower. Journey este o aventura speciala setata intr-o lume exotica cu fel de fel de creaturi si personaje straine. Acest joc de explorare este unul din jocurile cu impact din industrie.

6.Halo 4. Master Chief se intoarce in seria jocurilor Halo in a patra parte a celebrului shooter. Acest joc este planuit pentru o lansare in ultimul sfert al acestui an pe platforma Xbox 360. Microsoft Game Stuidos va lansa anul acesta a Halo 4 in urma succesului uimitor al primelor 3 jocuri din aceasta serie.

7. Guildwars 2. Desi o data oficiala de lansare a acestui joc nu a fost inca oferita, toti fanii acestei serii se asteapta la o lansare in acest an. Guildwars 2 promite sa fie ceva complet nou in lumea MMORPG-urilor cu elemente noi cum ar fi evenimentele dinamice si intregul sistem de lupta si personalizare a personajelor. La sfarsitul anului trecut, NCSoft a anuntat ultima clasa a acestui joc: Mesmer.

8. Grand Theft Auto V. Chiar si pentru jucatorii ocazionali, GTA 5 va fi cu siguranta o placere de incercat. Aceasta parte a jocului se va intoarce cu o grafica noua, misiuni interesante si o poveste intriganta. Din imaginile lansate pana in prezent ne putem astepta la o intoracere in Vice City.

9. Max Payne 3. Primele doua jocuri ale acestei serii, lansate in anul 2001 respectiv 2003 au revolutionat complet jocurile Third-Person-Shooter, fiind printre primele din acest gen. Impreuna cu sistemul de slow-motion si o poveste psihologica despre detectivul New-Yorkez Max Payne, jocul cu acelasi nume si-a facut imediat un renume. Anul acesta, asteptam cu nerabdare lansarea partii a treia a acestui joc, dupa 8 ani de asteptare.

10. Prototype 2. Jocul de actiune al celor de la Radical Entertainment va primi in acest an o continuare. Prototype 2 continua povestea moderna a unui virus care infecteaza tot ce intalneste. In a doua parte a jocului il vom intalni pe Sergentul James Heller in cautarea lui Alex Mercer, protagonistul primului joc.

Acestea sunt doar 10 din jocurile care isi vor face aparitia fie pe PC fie pe console anul acesta, multe altele urmand sa fie anuntate pe parcursul anului.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)