Jocuri Noi

Mortal Kombat X va fi lansat in 2015

Scris de Calin
Marţi, 03 Iunie 2014 09:08

Mortal-Kombat-X-LogoAnul viitor va fi unul foarte important pentru fanii seriei Mortal Kombat. Recent Ed Boon, unul din creatorii acestei de jocuri a anuntat pe twitter ca in data de 2 Iunie va avea anunt important. Ieri in sfarsit am aflat ca acesta a anuntat ca in 2015 vor lansa Mortal Kombat X, urmatorul joc din serie si unul din primele jocuri cu batai din noua generatie.

 

Desi nu a fost anuntat, putem presupune ca cei de la NetherRealm vor fi cei care vor aduce Mortal Kombat X din stadiul de plan in casele noastre. Conform informatiilor extrase pana acum, fie de pe twitter, postere lansate sau alte imagini Mortal Kombat 2015 sau Mortal Kombat X va fi lansat pe mult mai multe platforme decat MK9. Aceasta va putea fi jucat atat pe Xbox 360 si Xbox One cat si pe PS3, PS4 si PC.

Cat despre joc, din trailerul lansat recent ne putem da seama ca directia in care au luat-o cu Mortal Kombat X este una mult mai brutala si cinematica. Desi nu putem afirma cu certitudine ca ceea ce apare in trailer este full gameplay sau cinematic suntem siguri ca jocul va arata excelent.

Mortal-Kombat-X-1

Mai multe informatii vom primi saptamana viitoare la E3 2014. Cei de la Warner Bros au spus despre MKX ca va avea gameplay nou si o prezentare cinematica care va aduce cea mai brutal experienta MK de pana acum. Desi in trecut am vazut seria Mortal Kombat luand-o pe un drum gresit producatorii jocului au luat decizia corecta cu MK9. Deci este foarte probabil ca jocul sa ramana la un gameplay 2D intr-un mediu 3D dar cu mici modificari.

Mortal Kombat 2015 va avea o poveste complet noua, suport integral pentru joc online si diverse challenge-uri care vor oferi ceva nou seriei.

Trailer Mortal Kombat X:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)